Paralajmërimi i Vuçiç për luftë botërore dhe rreziku për Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:13

Paralajmërimi i Vuçiç për luftë botërore dhe rreziku për Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:13

Nga Prishtina, analisti Gazmir Raçi komentoi deklaratën e një dite më parë të Vuçiç, i cili paralajmëroi për luftë botërore.

Paralajmërimi i Vuçiç për luftë botërore dhe rreziku për Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 10:13

Nga Prishtina, analisti Gazmir Raçi komentoi deklaratën e një dite më parë të Vuçiç, i cili paralajmëroi për luftë botërore.