Paralajmërimi serioz i Gjermanisë: Mos supozoni se Putini ‘imperialist’ nuk do të sulmojë vendet e tjera

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:34

Paralajmërimi serioz i Gjermanisë: Mos supozoni se Putini ‘imperialist’ nuk do të sulmojë vendet e tjera

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:34

Rusia mund të mos ndalet vetëm në Ukrainë, por mund të sulmojë edhe vende të tjera. Paralajmërimi serioz u lëshua nga kancelari gjerman, Olaf Sholc, i cili ofroi mbështetje për aderimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO. Ai akuzoi Putin se po përdor politika imperialiste me synimin për të rindërtuar Bashkimin Sovjetik.

Paralajmërimi serioz i Gjermanisë: Mos supozoni se Putini ‘imperialist’ nuk do të sulmojë vendet e tjera

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:34

Rusia mund të mos ndalet vetëm në Ukrainë, por mund të sulmojë edhe vende të tjera. Paralajmërimi serioz u lëshua nga kancelari gjerman, Olaf Sholc, i cili ofroi mbështetje për aderimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO. Ai akuzoi Putin se po përdor politika imperialiste me synimin për të rindërtuar Bashkimin Sovjetik.