Paralelet e Putinit mes Donbasit dhe Kosovës, ambasadori ukrainas: Synon të destabilizojë Ballkanin

Publikuar më: 13/5/2022, ora 21:27

Paralelet e Putinit mes Donbasit dhe Kosovës, ambasadori ukrainas: Synon të destabilizojë Ballkanin

Publikuar më: 13/5/2022, ora 21:27

Në “Intervistë me Merita Haklaj” në A2 CNN, ambasadori i Ukrainës në Tiranë, Volodymyr Shukrov, u pyet ndër të tjera edhe për krahasimin që Vladimir Putin i ka bërë rajonit të Donbasit me Kosovën.

Paralelet e Putinit mes Donbasit dhe Kosovës, ambasadori ukrainas: Synon të destabilizojë Ballkanin

Publikuar më: 13/5/2022, ora 21:27

Në “Intervistë me Merita Haklaj” në A2 CNN, ambasadori i Ukrainës në Tiranë, Volodymyr Shukrov, u pyet ndër të tjera edhe për krahasimin që Vladimir Putin i ka bërë rajonit të Donbasit me Kosovën.