Paralizë në sistemin gjyqësor, cilat janë efektet në përditshmërinë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:32

Paralizë në sistemin gjyqësor, cilat janë efektet në përditshmërinë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:32

Avokati Ledio Braho komenton situatën e vështirë të krijuar si reagim ndaj hartës së re gjyqësore, dhe që ka mbërritur tashmë në ditën e 10-të bojkotit.

Paralizë në sistemin gjyqësor, cilat janë efektet në përditshmërinë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 20:32

Avokati Ledio Braho komenton situatën e vështirë të krijuar si reagim ndaj hartës së re gjyqësore, dhe që ka mbërritur tashmë në ditën e 10-të bojkotit.