Parandalimi i tumoreve, Bashkimi Europian do të taksojë alkoolin dhe duhanin

Bashkimi Europian kërkon të mbrojë qytetarët e tij nga kanceri dhe synon që të rrisë taksat për alkoolin dhe duhanin. Brukseli do të ndërmarrë një plan të gjerë veprimi pas dy konsultimeve publike.