Paraqiti të dhëna të rreme ndaj një të hetuari, SPAK arreston ish-shefin e sektorit ligjor në burgun e Peqinit

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:18

Paraqiti të dhëna të rreme ndaj një të hetuari, SPAK arreston ish-shefin e sektorit ligjor në burgun e Peqinit

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:18

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka arrestuar ish-shefin e sektorit ligjor në burgun e Peqinit, Gani Shehu për falsifikim të dokumenteve. Shehu akuzohet se i ka paraqitur SPAK-ut një dokument me të dhëna të rreme për Viktor Ymerin, person ndaj të cilit ky institucion po kryen hetime në kuadër të një procedimi penal për vrasjen e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut.

Paraqiti të dhëna të rreme ndaj një të hetuari, SPAK arreston ish-shefin e sektorit ligjor në burgun e Peqinit

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:18

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka arrestuar ish-shefin e sektorit ligjor në burgun e Peqinit, Gani Shehu për falsifikim të dokumenteve. Shehu akuzohet se i ka paraqitur SPAK-ut një dokument me të dhëna të rreme për Viktor Ymerin, person ndaj të cilit ky institucion po kryen hetime në kuadër të një procedimi penal për vrasjen e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut.