Parashikimet e ekspertëve, humbje dhe ndryshime në industrinë e argëtimit nga koronavirusi

Sipas Matt Donnelly, kritik i vjetër i filmit për revistën Variety, ky mund të jetë vetëm fillimi i një efekti gërryes në të gjithë industrinë e argëtimit.