Parashikimi i Bankës Botërore: Rritja këtë vit 3,2%, çmimet do prekin shumicën e familjeve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:30

Parashikimi i Bankës Botërore: Rritja këtë vit 3,2%, çmimet do prekin shumicën e familjeve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:30

Rritja ekonomike do të ulet në 3,2% këtë vit, me kushtin nëse çmimet do të zbuten brenda këtyre javëve dhe nëse lufta në Ukrainë nuk zgjat. Banka Botërore vlerëson në raportin e pranverës për Ballkanin Perëndimor, se rreziqet për ekonominë e Shqipërisë janë shtuar gjatë kësaj periudhe.

Parashikimi i Bankës Botërore: Rritja këtë vit 3,2%, çmimet do prekin shumicën e familjeve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:30

Rritja ekonomike do të ulet në 3,2% këtë vit, me kushtin nëse çmimet do të zbuten brenda këtyre javëve dhe nëse lufta në Ukrainë nuk zgjat. Banka Botërore vlerëson në raportin e pranverës për Ballkanin Perëndimor, se rreziqet për ekonominë e Shqipërisë janë shtuar gjatë kësaj periudhe.