Parashikimi i motit: 10 janar 2022

Publikuar më: 10/1/2022, ora 07:38

Parashikimi i motit: 10 janar 2022

Publikuar më: 10/1/2022, ora 07:38

Mot me reshje të herëpashershme, por sasi të pakta në të gjithë vendin; shi në zonat e ulëta dhe bregdetare, por dëborë në zonat malore, më e dendur në juglindje.

Parashikimi i motit: 10 janar 2022

Publikuar më: 10/1/2022, ora 07:38

Mot me reshje të herëpashershme, por sasi të pakta në të gjithë vendin; shi në zonat e ulëta dhe bregdetare, por dëborë në zonat malore, më e dendur në juglindje.