Parashikimi i motit: 11 janar 2022

Publikuar më: 11/1/2022, ora 07:34

Parashikimi i motit: 11 janar 2022

Publikuar më: 11/1/2022, ora 07:34

Gjatë gjithë ditës, moti do të jetë i kthjellët në pjesën më të madhe të vendit përjashtuar zonat lindore ku vranësira dhe reshje të izoluara do të ketë herë pas here.

Parashikimi i motit: 11 janar 2022

Publikuar më: 11/1/2022, ora 07:34

Gjatë gjithë ditës, moti do të jetë i kthjellët në pjesën më të madhe të vendit përjashtuar zonat lindore ku vranësira dhe reshje të izoluara do të ketë herë pas here.