Parashikimi i motit: 12 janar 2022

Publikuar më: 12/1/2022, ora 07:34

Parashikimi i motit: 12 janar 2022

Publikuar më: 12/1/2022, ora 07:34

Një tjetër ditë e ftohtë dhe kryesisht e kthjellët në të gjithë vendin. Temperaturat e mëngjesit kanë zbritur në -6°C në zonat e thella malore ndërsa deri 3°C në zonat e ulëta.

Parashikimi i motit: 12 janar 2022

Publikuar më: 12/1/2022, ora 07:34

Një tjetër ditë e ftohtë dhe kryesisht e kthjellët në të gjithë vendin. Temperaturat e mëngjesit kanë zbritur në -6°C në zonat e thella malore ndërsa deri 3°C në zonat e ulëta.