Parashikimi i motit: 19 nëntor 2021

Publikuar më: 19/11/2021, ora 07:22

Parashikimi i motit: 19 nëntor 2021

Publikuar më: 19/11/2021, ora 07:22

Meteorologia Tanja Porja sjell në Dita Jonë parashikimin e motit për sot dhe 3 ditët në vijim.