Parashikimi i motit: 2 qershor 2022

Përditësuar më: 2/6/2022, ora 07:32

Parashikimi i motit: 2 qershor 2022

Përditësuar më: 2/6/2022, ora 07:32

Parashikimi i motit për sot dhe ditët në vijim sillet në Dita Jonë nga meteorologia Tanja Porja.