Parashikimi i motit: 29 dhjetor 2021

Publikuar më: 29/12/2021, ora 07:27

Parashikimi i motit: 29 dhjetor 2021

Publikuar më: 29/12/2021, ora 07:27

Vranësira dhe reshje të pakta shiu do të ketë në të gjithë vendin deri në mesditë kur fillon përmirësimi i motit në veri dhe gradualisht edhe në zonat qendrore.

Parashikimi i motit: 29 dhjetor 2021

Publikuar më: 29/12/2021, ora 07:27

Vranësira dhe reshje të pakta shiu do të ketë në të gjithë vendin deri në mesditë kur fillon përmirësimi i motit në veri dhe gradualisht edhe në zonat qendrore.