Parashikimi i motit 5 tetor 2021

Vijon paraditja në kushtet e motit të kthjellët me vranësira të lehta në veri dhe zonat malore.

Pas mesditës, një sistem me vranësira të zhvilluara i afrohet brigjeve tona perëndimore dhe deri në mbrëmje, vranësirat do të shtrihen në të gjithë vendin. Temperaturat vijojnë me një rritje të lehtë duke variuar nga 8 në mbi 28°C.