Parkimi, “biznesi” miliona euro i Bashkisë – A2

Parkimi, “biznesi” miliona euro i Bashkisë

Bashkia e Tiranës po mbledh gjithmonë e më tepër të ardhura nga parkimi. Vitin e kaluar, nga biletat e shitura në 48 rrugët dhe 8 sheshet në menaxhim të Tirana Parking, por edhe nga kontratat për parkim të rezervuar, në arkat e bashkisë u grumbulluan plot 338 milionë lekë.

Shkarkoni aplikacionin e A2