Parkingu bosh, rrugët e pazarit të Gjirokastrës plot me mjete. Qytetarët “refuzojnë”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:56

Parkingu bosh, rrugët e pazarit të Gjirokastrës plot me mjete. Qytetarët “refuzojnë”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:56

I projektuar dhe ndërtuar për të zgjidhur fluksin e mjeteve që parkohen në rrugët e pazarit, parkingu nëntokësor në sheshin e Çerçizit në Gjirokastër nuk po e kryen funksionin e tij. Mjetet vijojnë të parkohen serish në rrugët e kalldrëmta, ndërsa vendet e parkingut rrinë bosh. Jashtë kameras qytetarët ankohen për çmime të larta për të parkuar mjetet e tyre.

Parkingu bosh, rrugët e pazarit të Gjirokastrës plot me mjete. Qytetarët “refuzojnë”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:56

I projektuar dhe ndërtuar për të zgjidhur fluksin e mjeteve që parkohen në rrugët e pazarit, parkingu nëntokësor në sheshin e Çerçizit në Gjirokastër nuk po e kryen funksionin e tij. Mjetet vijojnë të parkohen serish në rrugët e kalldrëmta, ndërsa vendet e parkingut rrinë bosh. Jashtë kameras qytetarët ankohen për çmime të larta për të parkuar mjetet e tyre.