Parku i Butrintit, Berisha: Rama fshihet pas Fondit Amerikan, do të ndërtojë vila

Publikuar më: 20/6/2022, ora 16:37

Parku i Butrintit, Berisha: Rama fshihet pas Fondit Amerikan, do të ndërtojë vila

Publikuar më: 20/6/2022, ora 16:37

Sali Berisha ka mbështetur thirrjen e presidentit Meta për ngritjen e një Komisioni të Posaçëm Parlamentar për Parkun Kombëtar të Butrintit dhe ka akuzuar qeverinë se po e përdor si mburojë Fondin Shqiptaro-Amerikan me qëllimin për të ndërtuar vila në një prej zonave të mbrojtura të parkut.

Parku i Butrintit, Berisha: Rama fshihet pas Fondit Amerikan, do të ndërtojë vila

Publikuar më: 20/6/2022, ora 16:37

Sali Berisha ka mbështetur thirrjen e presidentit Meta për ngritjen e një Komisioni të Posaçëm Parlamentar për Parkun Kombëtar të Butrintit dhe ka akuzuar qeverinë se po e përdor si mburojë Fondin Shqiptaro-Amerikan me qëllimin për të ndërtuar vila në një prej zonave të mbrojtura të parkut.