Parku “Rinia” në Elbasan, betonizimi e zgjatja e punimeve shqetësojnë banorët – A2

Parku “Rinia” në Elbasan, betonizimi e zgjatja e punimeve shqetësojnë banorët

Një ndër vendet më të frekuentuara të Elbasanit parku “Rinia” është duke iu nënshtruar rikonstruksionit total. Por tejzgjatja e punimeve dhe betonizmi i një sipërfaqeje të konsiderueshme të këtij parku, ka shqetësuar qytetarët.