Parlamenti i ri, Shano: Opozita të rifitojë pjesëmarrjen e humbur në reformën në drejtësi

Analisti Dritan Shano shprehu në Absolut 4 opinionin e tij se çfarë mund të bëjë opozita me nisjen e parlamentit të ri në muajin shtator.

Sipas Shanos, opozita duhet të rifitojë pjesëmarrjen e humbur të saj në reformën në drejtësi si dhe të japë kontributin e saj pa kushte në procesin e integrimit.