Parlamenti miraton rezolutën kundër mbajtjes së referendumit serb në Kosovë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:35

Parlamenti miraton rezolutën kundër mbajtjes së referendumit serb në Kosovë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:35

Kuvendi i Kosovës ka miratuar me 76 vota për rezolutën për ndalimin e mbajtjes së referendumit serb në Kosovë. Përkrahje rezolutës i dhanë edhe dy partitë opozitare, LDK dhe AAK. PDK nuk ka marrë pjesë në seancën e sotme, ndërsa Lista Serbe ka braktisur seancën.

Parlamenti miraton rezolutën kundër mbajtjes së referendumit serb në Kosovë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 19:35

Kuvendi i Kosovës ka miratuar me 76 vota për rezolutën për ndalimin e mbajtjes së referendumit serb në Kosovë. Përkrahje rezolutës i dhanë edhe dy partitë opozitare, LDK dhe AAK. PDK nuk ka marrë pjesë në seancën e sotme, ndërsa Lista Serbe ka braktisur seancën.