Parlamenti pritet të miratojë sot nen për nen buxhetin dhe paketën fiskale

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:57

Parlamenti pritet të miratojë sot nen për nen buxhetin dhe paketën fiskale

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:57

Raporton gazetari i A2 CNN Klevin Muka