Parlamentit “i del boja”, meme, çizme, miell, vezë dhe bojë – A2

Parlamentit “i del boja”, meme, çizme, miell, vezë dhe bojë

Edhe kur ka ligje me rëndësi për qytetarët, vëmendjen në Parlament e marrin debatet personale, fyerjet e skenat jo të hijshme.

Politikanët janë ata që kujdesen më së shumti për ta arritur këtë.