Partia shqiptare Alternativa hyn në qeveri në Maqedoninë e Veriut, do të ketë 3 ministri

Publikuar më: 6/12/2021, ora 10:16

Partia shqiptare Alternativa hyn në qeveri në Maqedoninë e Veriut, do të ketë 3 ministri

Publikuar më: 6/12/2021, ora 10:16

Partia shqiptare Alternativa vendosi që të bëhet pjesë e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut. Kjo parti ka 4 deputetë dhe i siguron shumicën parlamentare partive në pushtet, LSDM-së dhe BDI-së, të cilat pas largimit të Lëvizjes Besa, kishin mbetur me 60 deputetë, aq sa vota kishte edhe opozita. Alternativa, që drejtohet nga Afrim Gashi, deri tani ishte në koalicion opozitar me Aleancën për Shqiptarët, ndërsa deputetët e saj ishin edhe nënshkrues të nismës për mocionin e mosbesimit të Qeverisë së Zaev në 11 Nëntor.

Partia shqiptare Alternativa hyn në qeveri në Maqedoninë e Veriut, do të ketë 3 ministri

Publikuar më: 6/12/2021, ora 10:16

Partia shqiptare Alternativa vendosi që të bëhet pjesë e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut. Kjo parti ka 4 deputetë dhe i siguron shumicën parlamentare partive në pushtet, LSDM-së dhe BDI-së, të cilat pas largimit të Lëvizjes Besa, kishin mbetur me 60 deputetë, aq sa vota kishte edhe opozita. Alternativa, që drejtohet nga Afrim Gashi, deri tani ishte në koalicion opozitar me Aleancën për Shqiptarët, ndërsa deputetët e saj ishin edhe nënshkrues të nismës për mocionin e mosbesimit të Qeverisë së Zaev në 11 Nëntor.