Partitë e reja, fryma dhe rezultati i tyre në zgjedhje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:00
cela

Partitë e reja, fryma dhe rezultati i tyre në zgjedhje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:00

Erlis Çela, pedagog i komunikimit, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.

Partitë e reja, fryma dhe rezultati i tyre në zgjedhje

Publikuar më: 19/9/2023, ora 20:00

Erlis Çela, pedagog i komunikimit, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.