Partizani dominon, volejbollistet tregojnë rrugën drejt suksesit – A2

Partizani dominon, volejbollistet tregojnë rrugën drejt suksesit

Të ftuara në “Dita Jonë”, dy volejbollistet e Partizanit Çezarina Xheka dhe Malvina Tuci

Shkarkoni aplikacionin e A2