Pas 30 qershorit, bashkë me kryetarët ikën dhe administrata

Punonjësit e bashkive të djathta që u përfshinë në protesta gjatë orarit të punës duke bllokuar KZAZ-të, edhe nëse i kanë shpëtuar policisë, nuk do t’i shpëtojnë dot shkarkimit.

Shkarkoni aplikacionin e A2