Pas 6 vitesh pritje, hapen klasat e arsimit të mesëm për nxënësit që s’flasin dhe s’dëgjojnë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:51

Pas 6 vitesh pritje, hapen klasat e arsimit të mesëm për nxënësit që s’flasin dhe s’dëgjojnë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:51

U deshën më shumë se 6 vite pritje dhe kërkesë e vazhdueshme, që fëmijët me kufizime në të folur dhe në të dëgjuar të ndjekin edhe arsimin e mesëm. Në të vetmen godinë shtetërore të arsimit të detyrueshëm, dedikuar për këta nxënës, nga shtatori i këtij vitit do të vijohet edhe më tepër edukimi i tyre pas vendimit të marrë nga Ministria e Arsimit.

Pas 6 vitesh pritje, hapen klasat e arsimit të mesëm për nxënësit që s’flasin dhe s’dëgjojnë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:51

U deshën më shumë se 6 vite pritje dhe kërkesë e vazhdueshme, që fëmijët me kufizime në të folur dhe në të dëgjuar të ndjekin edhe arsimin e mesëm. Në të vetmen godinë shtetërore të arsimit të detyrueshëm, dedikuar për këta nxënës, nga shtatori i këtij vitit do të vijohet edhe më tepër edukimi i tyre pas vendimit të marrë nga Ministria e Arsimit.