Pas Covid-19, masa specifike për të përballuar të nxehtin e verës

Evropa duhet përgatitur për një tjetër verë të gjatë dhe shumë të nxehtë. Megjithëse vera e këtij viti nuk do të jetë më e nxehta në historikun e matjeve, për pjesën më të madhe të Evropës kjo do të jetë vera më e vështirë për shkak të vijimit të përhapjes së virusit Covid-19.