Pas dy muajsh izolimi, Italia do të hapë kufijtë

Italia do të lejojë udhëtimet nga dhe për në vend, duke filluar nga 3 qershori, në atë që konsiderohet si një hap i madh në përpjekjen për të rihapur ekonominë pas dy muajsh izolim.