Pas dy vjet hetimesh për viktimat e tërmetit në Durrës, fajin e ka natyra

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:14

Pas dy vjet hetimesh për viktimat e tërmetit në Durrës, fajin e ka natyra

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:14

Tërmeti i 26 nëntorit goditi kryesisht Durrësin, dhe pasojat e tij, pak nga pak, po kthehen në një të kaluar të hidhur. Kjo ndoshta edhe nga fakti që jeta ka vijuar dhe dëmet materiale po fshihen nga dita në ditë. Por ajo që nuk rikuperohet dot nga ajo tekë e natyrës, janë 51 viktimat. Kjo ishte edhe pasoja më e rëndë që ngriti në këmbë të madh e të vogël, për të kërkuar llogari se kush do të mbajë përgjegjësi për jetët e humbura mbi rrënoja pallatesh, hotelesh dhe banesash të ndërtuara dhe modifikuara me dhe pa kriter.

Pas dy vjet hetimesh për viktimat e tërmetit në Durrës, fajin e ka natyra

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:14

Tërmeti i 26 nëntorit goditi kryesisht Durrësin, dhe pasojat e tij, pak nga pak, po kthehen në një të kaluar të hidhur. Kjo ndoshta edhe nga fakti që jeta ka vijuar dhe dëmet materiale po fshihen nga dita në ditë. Por ajo që nuk rikuperohet dot nga ajo tekë e natyrës, janë 51 viktimat. Kjo ishte edhe pasoja më e rëndë që ngriti në këmbë të madh e të vogël, për të kërkuar llogari se kush do të mbajë përgjegjësi për jetët e humbura mbi rrënoja pallatesh, hotelesh dhe banesash të ndërtuara dhe modifikuara me dhe pa kriter.