Pas festave, administrata në punë vetëm me certifikatë vaksinimi

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 12:25

Pas festave, administrata në punë vetëm me certifikatë vaksinimi

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 12:25

Raportojnë gazetarët e A2 CNN Ornela Joti dhe Mario Brakaj