Pas gjyqit, Johnny Depp feston sot 59-vjetorin, aktori amerikan ka fituar shumë çmime në kinema

Publikuar më: 9/6/2022, ora 07:33

Pas gjyqit, Johnny Depp feston sot 59-vjetorin, aktori amerikan ka fituar shumë çmime në kinema

Publikuar më: 9/6/2022, ora 07:33

Gjyqi i gjatë i Johnny Depp dhe Amber Heard, për çështjen e dhunës në familje, solli në plan të parë jetën e stuhishme personale të aktorit. Ylli 59-vjeçar deri pak kohë më parë, konsiderohej si një nga aktorët më joshës në Hollywood, duke pasur gjithmonë në krah gra shumë mbresëlënëse. Ai ka kaluar dy martesa, tri fejesa të dështuara dhe shumë marrëdhënie të trazuara me zonjat e njohura të showbizit ndërkombëtar

Pas gjyqit, Johnny Depp feston sot 59-vjetorin, aktori amerikan ka fituar shumë çmime në kinema

Publikuar më: 9/6/2022, ora 07:33

Gjyqi i gjatë i Johnny Depp dhe Amber Heard, për çështjen e dhunës në familje, solli në plan të parë jetën e stuhishme personale të aktorit. Ylli 59-vjeçar deri pak kohë më parë, konsiderohej si një nga aktorët më joshës në Hollywood, duke pasur gjithmonë në krah gra shumë mbresëlënëse. Ai ka kaluar dy martesa, tri fejesa të dështuara dhe shumë marrëdhënie të trazuara me zonjat e njohura të showbizit ndërkombëtar