Pas një viti të vështirë, vera nis zyrtarisht me masa të lehtësuara

Ky 1 qershor na gjen në një situatë të përmirësuar nga pandemia. Infektimet janë ulur ndjeshëm, shtrimet në spital si dhe humbjet e jetës. Ndërkohë fillimi zyrtar i verës nis me lehtësim të masave dhe zgjatjen e orës policore që hynë në fuqi nga kjo e martë.