Pas protestave popullore, arratiset presidenti i Sri Lankës, gjen strehim në Maldive

Publikuar më: 13/7/2022, ora 12:01

Pas protestave popullore, arratiset presidenti i Sri Lankës, gjen strehim në Maldive

Publikuar më: 13/7/2022, ora 12:01

Presidenti i Sri Lankës, Gotajaba Raxhapaksa, është larguar nga vendi mëngjesin e kësaj të mërkure me një avion ushtarak, pas protestave masive popullore mbi krizën ekonomike, që e detyruan atë të japë dorëheqjen. 73-vjeçari ka mbërritur në Maldive me bashkëshorten e tij dhe dy zyrtare të lartë të sigurisë.

Pas protestave popullore, arratiset presidenti i Sri Lankës, gjen strehim në Maldive

Publikuar më: 13/7/2022, ora 12:01

Presidenti i Sri Lankës, Gotajaba Raxhapaksa, është larguar nga vendi mëngjesin e kësaj të mërkure me një avion ushtarak, pas protestave masive popullore mbi krizën ekonomike, që e detyruan atë të japë dorëheqjen. 73-vjeçari ka mbërritur në Maldive me bashkëshorten e tij dhe dy zyrtare të lartë të sigurisë.