Pas protestës në PD, Rama “merr” rolin e ndërmjetësit: Berisha e Basha gati të sakrifikonin jetë njerëzish. I gatshëm t’ i ndihmoj

Publikuar më: 9/1/2022, ora 13:22

Pas protestës në PD, Rama “merr” rolin e ndërmjetësit: Berisha e Basha gati të sakrifikonin jetë njerëzish. I gatshëm t’ i ndihmoj

Publikuar më: 9/1/2022, ora 13:22

Kryeministri Rama nuk është mjaftuar me disa statuse ironike ditën e djeshme, por sot Rama ka thënë se të dy liderët e PD janë fajtorë dhe ishin të gatshëm për të kryer gjakderdhje. Ndërhyrja profesionale e policisë, shtoi Rama ishte ajo që neutralizoi përshkallëzimin e konfliktit. Nga ana tjetër përsa i përket elektoratit të djathtë ai tha se nuk i interesojnë votat e tyre, pasi i ka mundur të dy së bashku, por e keqja sipas tij është se demokracia mori një shuplakë shumë të rëndë me atë që ndodhi.

Pas protestës në PD, Rama “merr” rolin e ndërmjetësit: Berisha e Basha gati të sakrifikonin jetë njerëzish. I gatshëm t’ i ndihmoj

Publikuar më: 9/1/2022, ora 13:22

Kryeministri Rama nuk është mjaftuar me disa statuse ironike ditën e djeshme, por sot Rama ka thënë se të dy liderët e PD janë fajtorë dhe ishin të gatshëm për të kryer gjakderdhje. Ndërhyrja profesionale e policisë, shtoi Rama ishte ajo që neutralizoi përshkallëzimin e konfliktit. Nga ana tjetër përsa i përket elektoratit të djathtë ai tha se nuk i interesojnë votat e tyre, pasi i ka mundur të dy së bashku, por e keqja sipas tij është se demokracia mori një shuplakë shumë të rëndë me atë që ndodhi.