Pas raportit kritik të FMN-së, Danaj: Politika ka frenuar ekonominë, por shteti nuk po investon më – A2

Pas raportit kritik të FMN-së, Danaj: Politika ka frenuar ekonominë, por shteti nuk po investon më

Si ta kuptojmë situatën ekonomike, pas “notës” së FMN-së? Sipas ekspertit të ekonomisë Vjoldi Danaj, i ftuar në A2 CNN “FMN mblodhi kritikat që të gjithë ekspertët i kanë drejtuar Qeverisë në vitet e fundit”, për PPP-të, borxhit publik dhe rritjes ekonomike. Sipas tij, ngërçi politik po përkeqëson mundësinë e investimeve të huaja dhe përshpejton frenimin e rritjes.