Pas tërmetit, “Gjeologjiku” nën ujë – A2

Pas tërmetit, “Gjeologjiku” nën ujë

Fakulteti i Gjeologji Minierave është një prej godinave më të dëmtuara nga tërmeti i të shtunës. Por sikur të mos mjaftonte kjo, shirat e një nate më parë kanë “ndihmuar” në përkeqësimin e situatës. Klasat dhe ambientet e tjera të Universitetit janë gjetur nën ujë nga punonjësit, të cilët kanë nisur pastrimin e tyre, duke mbledhur ujin me kova. Energjia elektrike është ndërprerë për të lejuar punonjëset e pastrimit që të punojnë pa u rrezikuar.