Pas tërmetit tragjik, “Tifozat Kuq e Zi” rindërtojnë dy qendra shëndetësore

Jo thjesht krenari dhe pasion. “Tifozat Kuq e Zi” janë më tepër se kaq.
Grupimi i organizuar që ka për qëllim të mbështesë në çdo kohë Shqipërinë në sport, duke u kujdesur në mënyrë të veçantë për çështjen kombëtare dhe nderimin e heronjve, tashmë shfaqet në një tjetër dimension: Humanizmin!