Pas urdhrit të Putin, mjete luftarake dhe tanke shihen ne Donetsk

Publikuar më: 22/2/2022, ora 10:28

Pas urdhrit të Putin, mjete luftarake dhe tanke shihen ne Donetsk

Publikuar më: 22/2/2022, ora 10:28

Një video e publikuar nga agjencia e lajmeve Reuters tregon momentin kur një autokolonë me mjete të rënda ushtarake dhe tanke kalon në periferi të Donetskut të martën, në orët e para të mëngjesit. Edhe pse sipas dëshmitarëve okularë mjetet nuk kishin shenja dalluese, parakalimi i tyre vjen vetëm pak orë pas urdhrit të Presidentit rus, Vladimir Putin për të futur trupa në Donetsk dhe Luhansk.

Pas urdhrit të Putin, mjete luftarake dhe tanke shihen ne Donetsk

Publikuar më: 22/2/2022, ora 10:28

Një video e publikuar nga agjencia e lajmeve Reuters tregon momentin kur një autokolonë me mjete të rënda ushtarake dhe tanke kalon në periferi të Donetskut të martën, në orët e para të mëngjesit. Edhe pse sipas dëshmitarëve okularë mjetet nuk kishin shenja dalluese, parakalimi i tyre vjen vetëm pak orë pas urdhrit të Presidentit rus, Vladimir Putin për të futur trupa në Donetsk dhe Luhansk.