Pas vetove greke dhe bullgare, Maqedonia e Veriut drejt BE-së

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:59

Pas vetove greke dhe bullgare, Maqedonia e Veriut drejt BE-së

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:59

Në një lidhje direkte nga Shkupi me “Ditarin”, në A2 CNN, ishte analisti Alajdin Ismani.