“Pasaporta e vaksinave” hap drejt normalitetit? Izraeli, Danimarka ecin para, vendet e tjera të papërgatitura

Publikuar më: 22/2/2021, ora 10:32

“Pasaporta e vaksinave” hap drejt normalitetit? Izraeli, Danimarka ecin para, vendet e tjera të papërgatitura

Publikuar më: 22/2/2021, ora 10:32

Vaksina kundër koronvirusit vijon të aplikohet në shumë vende të botës dhe të shumtë janë ata që kanë ngritur pyetje se: a po na çon kjo situatë drejt nomalitetit? Por kjo pyetje nuk ka një përgjigje të vetme. Qeveritë po diskutojnë nëse sektorët si turizmi, mund të hapen sërish për njerëzit që janë pjesërisht apo plotësisht të mbrojtur nga virusi. Disa po fillojnë skemat e njohura si pasaportat e vaksinimit për të verifikuar se kush është imunizuar.

“Pasaporta e vaksinave” hap drejt normalitetit? Izraeli, Danimarka ecin para, vendet e tjera të papërgatitura

Publikuar më: 22/2/2021, ora 10:32

Vaksina kundër koronvirusit vijon të aplikohet në shumë vende të botës dhe të shumtë janë ata që kanë ngritur pyetje se: a po na çon kjo situatë drejt nomalitetit? Por kjo pyetje nuk ka një përgjigje të vetme. Qeveritë po diskutojnë nëse sektorët si turizmi, mund të hapen sërish për njerëzit që janë pjesërisht apo plotësisht të mbrojtur nga virusi. Disa po fillojnë skemat e njohura si pasaportat e vaksinimit për të verifikuar se kush është imunizuar.