Pashkët erdhën, të vegjlit nisin festimet me vezët prej çokollate

Muzikë, tullumbace plot ngjyra, vizatime dhe shumë lojëra. Kjo ishte një fundjavë ndryshe për fëmijët që kishin zgjedhur të shijonin vezën prej çokollate në Toptani Shoping Center.

Për rreth tre orë, të vegjlit u mblodhën në këndin e përgatitur më herët vetëm për ta, një kënd që po ashtu i pret edhe të dielën e Pashkëve.