Pasi përjashtoi Berishën, Basha mbledh këshillin kombëtar të PD më 15 janar

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:34

Pasi përjashtoi Berishën, Basha mbledh këshillin kombëtar të PD më 15 janar

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:34

Pas mbledhjes së kryesisë ku përjashtoi përfundimisht Sali Berishën dhe mbështetësit e tij nga partia, Lulzim Basha do të mbledhë këshillin kombëtar me 15 janar në orën 4 të pasdites. Fokusi kryesori këtij takimi do të jetë mbi informimin e vendimeve që u morën nga kryesia e PD si dhe diskutimet mbi situatën e krijuar në protestën e 8 Janarit.

Pasi përjashtoi Berishën, Basha mbledh këshillin kombëtar të PD më 15 janar

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:34

Pas mbledhjes së kryesisë ku përjashtoi përfundimisht Sali Berishën dhe mbështetësit e tij nga partia, Lulzim Basha do të mbledhë këshillin kombëtar me 15 janar në orën 4 të pasdites. Fokusi kryesori këtij takimi do të jetë mbi informimin e vendimeve që u morën nga kryesia e PD si dhe diskutimet mbi situatën e krijuar në protestën e 8 Janarit.