Pasiguri dhe frikë në Afganistan, mijëra njerëz në kufij, vendi rrezikohet nga krizë humanitare

Pas largimit të forcave të huaja nga vendi afganët janë të frikësuar nga ajo që I pret nën regjimin e ri. Me aeroportin jashtë funksionit mijëra njerëz po i drejtohen kufijve për të gjetur strehim në shtetet fqinje. Fuqitë e huaja po zhvillojnë bisedime me talebanët për të mundësuar evakuimin e personave të mbetur atje.