Pasionet e Ilir Cikos, fotografimi i zogjve dhe sërf me vela, kënaqësitë e mëdha jashtë profesionit

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 09:35

Pasionet e Ilir Cikos, fotografimi i zogjve dhe sërf me vela, kënaqësitë e mëdha jashtë profesionit

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 09:35

Pedagogu Ilir Ciko i ftuar në Dita Jonë për të folur për pasionet e tij më të mëdha jashtë profesionit.