Pasivizimi i adresave, Mustafi: Shqipëria dhe Kosova pa strategji për Luginën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:40

Pasivizimi i adresave, Mustafi: Shqipëria dhe Kosova pa strategji për Luginën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:40

Në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë janë bërë pasive rreth 6 mijë adresa. Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi, e konsideron këtë një veprim diskriminues dhe antikushtetues nga ana e qeverisë së Serbisë. Gjithashtu, ai kritikon Shqipërinë dhe Kosovën për mungesën e një strategjie në ndihmë të shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Pasivizimi i adresave, Mustafi: Shqipëria dhe Kosova pa strategji për Luginën

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:40

Në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë janë bërë pasive rreth 6 mijë adresa. Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi, e konsideron këtë një veprim diskriminues dhe antikushtetues nga ana e qeverisë së Serbisë. Gjithashtu, ai kritikon Shqipërinë dhe Kosovën për mungesën e një strategjie në ndihmë të shqiptarëve të Luginës së Preshevës.