Pasoja nga tërmeti edhe në Vlorë, pallatet “mbështeten” te njëri-tjetri

Tërmeti i 26 nëntorit ka krijuar problematika edhe në qytetin e Vlorës. Edhe pse në një numër të vogël, ankesat e banorëve nuk kanë munguar në Bashkinë e Selenicës dhe atë të Vlorës, për plasaritje dhe dëmtime të godinave ku banojnë.