Pasojat e bllokimit: Në dyert e aeroportit, ku nuk niset asnjë avion

Po çfarë ndodhi gjatë ditës së sotme në aeroportin e Rinasit? Teksa pasagjerët prisnin që të niseshin dhe afatet e dhëna zyrtarisht digjeshin orë pas ore.