Pasojat e breshrit në Devoll, dëmtohen 80% të mollëve, fermerët ndihen të braktisur

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:04

Pasojat e breshrit në Devoll, dëmtohen 80% të mollëve, fermerët ndihen të braktisur

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:04

Sikur të mos mjaftojnë kapriçot e motit, fermerët ne bashkinë e Devollit ndihen te braktisur edhe nga strukturat lokale dhe ato qendrore të bujqësisë. Mbi 80 përqind e prodhimit të mollëve si dhe të kulturave te tjera si grurë, fasule dhe patate janë dëmtuar nga breshri, ndërsa specialistët e bujqësisë as nuk kanë shkuar për të parë dëmet.

Pasojat e breshrit në Devoll, dëmtohen 80% të mollëve, fermerët ndihen të braktisur

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:04

Sikur të mos mjaftojnë kapriçot e motit, fermerët ne bashkinë e Devollit ndihen te braktisur edhe nga strukturat lokale dhe ato qendrore të bujqësisë. Mbi 80 përqind e prodhimit të mollëve si dhe të kulturave te tjera si grurë, fasule dhe patate janë dëmtuar nga breshri, ndërsa specialistët e bujqësisë as nuk kanë shkuar për të parë dëmet.